Δημιουργία Ιστοσελίδας

Σχεδίαση & Δημιουργία Ιστοσελίδων

Κάνε την επιχείρησή σου να ξεχωρίσει με μία όμορφη και πρωτότυπη ιστοσελίδα!

mockup-sbm

Γιατί να αποκτήσεις μία Ιστοσελίδα;

Καλώς ή κακώς στις μέρες μας, το γεγονός ότι μία ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για όλες τις επιχειρήσεις, δε σηκώνει καν αμφιβολία. Είναι ένας πολύ καλός κι αποτελεσματικός τρόπος για να ανταγωνιστείς την τεράστια αγορά και να ξεχωρίσεις.

Για να διασφαλίσεις όμως μία υψηλή θέση σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική αγορά, χρειάζεσαι ένα πολύ καλό πλάνο και μία ακόμα καλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο.

Γιατί; Επειδή όλοι οι μελλοντικοί πελάτες σου βρίσκονται ήδη στο διαδίκτυο, αναζητώντας παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες με τις δικές σου!

dimiourgia-istoselidon-janstudio

Μεγάλωσε το πελατολόγιό σου

Μία επαγγελματική ιστοσελίδα θα προσεγγίσει καινούριους πελάτες που δε θα είχες ποτέ όντας σε μία τοπική αγορά. Επομένως, η ιστοσελίδα σου θα κάνει το προϊόν ή την υπηρεσία σου να πουλήσει περισσότερο, πέρα από τα τοπικά σύνορα. 

Ακόμα κι αν δε θέλεις να πουλήσεις άμεσα κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, μία ιστοσελίδα σου δίνει το κύρος και την αξιοπιστία που είναι απαραίτητη στις μέρες μας για να επιβιώσει μία επιχείρηση, ανεξαρτήτως αντικειμένου. Οπότε το ίδιο ισχύει και όταν το επίκεντρο της επιχείρησής σου είσαι εσύ ο ίδιος, όντας καλλιτέχνης, personal trainerγιατρος, δικηγόρος, διαιτολόγος, δημοσιογράφος κ.α. Κάνε την πρώτη εντύπωση να μετρήσει, με μία καλά σχεδιασμένη κι αναλυτική ιστοσελίδα!

Και το πιο βασικο; Όταν εσύ θα είστε εκτός ωραρίου και δε θα μπορείς να εξυπηρετήσεις, η ιστοσελίδα σου θα συνεχίζει να είναι διαθέσιμη στους ενδεχόμενους πελάτες σου 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο!

Μία διαδικτυακή επαγγελματική κάρτα διαθέσιμη σε όλους, σχεδιασμένη ακριβώς πάνω στο είδος και τις ανάγκες της επιχείρησής σου

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι:

...κι επίσης παρέχουμε:

Το 81% των καταναλωτών, αναζητούν ONLINE κάποιο προϊόν ή υπηρεσία

Γιατί JAN Studio;

Έξυπνος σχεδιασμός. Επαγγελματική αισθητική. Καλλιτεχνική φαντασία. Συνεχής έρευνα & αναζήτηση νέων πραγμάτων. Σαφής στρατηγική. Μελέτη εγχειρημάτων εις βάθος. Επαγγελματισμός & Σεβασμός. Κατανόηση της ανάγκης των συνεργατών.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά και οι αρχές που διέπουν το JAN Studio, και είμαστε υπερήφανοι για την αποτελεσματικότητά μας! 

Η μέθοδος που ακολουθούμε:

Μελέτη & Ανάπτυξη στρατηγικής

Έρευνα & Σχεδιασμός

Ανάπτυξη & Δημιουργία προϊόντος

Ποιοτικός έλεγχος

Ξεκίνησε το δικό σου project!

ή επικοινώνησε μαζί μας για τυχόν απορίες!

Είπαν για το JAN Studio