Web Design & E-Shop

Η εικόνα της επιχείρησής σας είναι πολύ σημαντική

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Γιατί να αποκτήσετε Ιστοσελίδα;

Καλώς ή κακώς στις μέρες μας, το γεγονός ότι μία ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για όλες τις επιχειρήσεις, δε σηκώνει καν αμφιβολία. Είναι ένας πολύ καλός κι αποτελεσματικός τρόπος για να ανταγωνιστείς την τεράστια αγορά και να ξεχωρίσεις.

Για να διασφαλίσεις όμως μία υψηλή θέση σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική αγορά, χρειάζεσαι ένα πολύ καλό πλάνο και μία ακόμα καλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο.

Γιατί; Επειδή όλοι οι μελλοντικοί πελάτες σου βρίσκονται ήδη στο διαδίκτυο, αναζητώντας παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες με τις δικές σου!

Μεγαλώστε το πελατολόγιό σας

Μία επαγγελματική ιστοσελίδα θα προσεγγίσει καινούριους πελάτες που δε θα είχες ποτέ όντας σε μία τοπική αγορά. Επομένως, η ιστοσελίδα σου θα κάνει το προϊόν ή την υπηρεσία σου να πουλήσει περισσότερο, πέρα από τα τοπικά σύνορα.

Ακόμα κι αν δε θέλεις να πουλήσεις άμεσα κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, μία ιστοσελίδα σου δίνει το κύρος και την αξιοπιστία που είναι απαραίτητη στις μέρες μας για να επιβιώσει μία επιχείρηση, ανεξαρτήτως αντικειμένου. Οπότε το ίδιο ισχύει και όταν το επίκεντρο της επιχείρησής σου είσαι εσύ ο ίδιος, όντας καλλιτέχνης, personal trainer, γιατρος, δικηγόρος, διαιτολόγος, δημοσιογράφος κ.α. Κάνε την πρώτη εντύπωση να μετρήσει, με μία καλά σχεδιασμένη κι αναλυτική ιστοσελίδα!

Και το πιο βασικο; Όταν εσύ θα είστε εκτός ωραρίου και δε θα μπορείς να εξυπηρετήσεις, η ιστοσελίδα σου θα συνεχίζει να είναι διαθέσιμη στους ενδεχόμενους πελάτες σου 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο!

Μία διαδικτυακή επαγγελματική κάρτα διαθέσιμη σε όλους, σχεδιασμένη ακριβώς πάνω στο είδος και τις ανάγκες της επιχείρησής σου

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι:

Επιπλέον σας παρέχουμε:

Κατασκευή E-Shop

Γιατί να αποκτήσετε E-Shop;

Είτε πρόκειται για ρούχα και παπούτσια είτε για έπιπλα ή λουλούδια, το μόνο σίγουρο είναι πως οι χρήστες του Διαδικτύου συνηθίζουν ολοένα και περισσότερο να ψωνίζουν ό,τι χρειάζονται από το διαδίκτυο.

Είτε, λοιπόν, θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου επωνυμία είτε απλώς να πουλήσεις προϊόντα στο διαδίκτυο, το να έχεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (E-Shop) έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα.

Σπάστε το "φράγμα" της τοπικής αγοράς!

Ένα επαγγελματικό E-Shop θα προσεγγίσει καινούριους πελάτες που δε θα είχες ποτέ όντας σε μία τοπική αγορά. Επομένως, η ιστοσελίδα σου θα κάνει το προϊόν ή την υπηρεσία σου να πουλήσει περισσότερο, πέρα από τα τοπικά σύνορα.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του να διαχειρίζεσαι ένα E-Shop είναι τα εξής:

Και το πιο βασικο; Όταν εσύ θα είστε εκτός ωραρίου και δε θα μπορείς να εξυπηρετήσεις, το E-Shop σου σου θα συνεχίζει να αποφέρει έσοδα 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο με ελάχιστα πάγεια έξοδα!

Τα E-Shop που δημιουργούμε είναι:

Επιπλέον σας παρέχουμε:

Online Booking & Delivery

Γλιτώστε τις παρακρατήσεις απο τις μεγάλες πλατφόρμες

Σας παρακρατείται μεγάλο ποσοστό επί των κερδών στις μεγάλες πλατφόρμες διαδικτυακών κρατήσεων για το τουριστικό σας κατάλυμα, ή διαδικτυακών παραγγελιών στην επιχείρηση εστίασης; Μάθετε πως να έχετε καθαρό κέρδος!

Σταματήστε να πληρώνετε προμήθειες!

Είτε έχετε τουριστικές επιχειρήσεις και διαθέτετε λογαριασμό σε μεγάλες πλατφόρμες όπως, Booking.com κι Airbnb, είτε κάποιο κατάστημα γρήγορου φαγητού κι εστίασης γενικότερα, και διαθέτετε λογαριασμό στο Box και το efood, εμείς σας έχουμε τη λύση για να μην πληρώνετε μεγάλα ποσοστά επι των πωλήσεών σας!

Καινοτομούμε και δημιουργούμε για εσάς συστήματα κρατήσεων και παραγγελιών αντίστοιχα, όπου ολόκληρα τα ποσά έρχονται ατόφια στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς!

Και δε σταματάμε εκεί. Εάν το επιθυμείτε, δημιουργούμε για εσάς και μία εφαρμογή για Android και iOS συσκευές τις οποίες θα μπορεί ο πελάτης να κατεβάζει από τα store, για μεγαλύτερη ευκολία!

(Για να λειτουργησουν τα Booking ή Online Delivery engines, θα πρέπει να σας δημιουργήσουμε μία νέα ιστοσελίδα.)

Με τα συστήματα Online Booking & Delivery:

Είστε έτοιμοι να εκτοξευθείτε;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Εάν προχωρήσετε, θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό.