Πως μια ιστοσελίδα βοηθάει ένα τουριστικό κατάλυμα;

Γίνεστε ευρέως γνωστοί

Μία ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη από όλους κάθε ώρα της ημέρας από οπουδήποτε. Κάθε πιθανός τουρίστας που θέλει να επισκεφτεί το μέρος όπου βρίσκεται το κατάλυμα σας, έχει την ευκαιρία να σας γνωρίσει και να δει τι προσφέρετε και αν αποτελείτε την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του.

Αναδεικνύεται καλύτερα η επιχείρηση σας

Μια ιστοσελίδα αποτελεί μέρος της ταυτότητας ενός τουριστικού καταλύματος και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε τον πιθανό πελάτη. Χάρις αυτήν ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει και να εξερευνήσει όλα τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται για το κατάλυμα σας, ακόμα και παραπάνω λεπτομέρειες για το μέρος όπου θα επισκεφτεί.

Μια καλή εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις για αυτό η ιστοσελίδα σας χρειάζεται να έχει πολλές και διαφορετικές φωτογραφίες του καταλύματος σας ώστε ο πελάτης να βλέπει μια ολοκληρωμένη και συνολική εικόνα που θα τον οδηγήσει να κάνει την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του.

 

 

Οι κριτικές

Παίζουν καταλυτικό ρόλο για την επιλογή του κατάλληλου καταλύματος. Κάθε επισκέπτης θα ψάξει σε βάθος όλες τις κριτικές για να βρει όλα τα θετικά και τα αρνητικά της επιχείρησης σας. Μέσω των κριτικών ο επισκέπτης μαθαίνει λεπτομέρειες που μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, είτε αυτές αφορούν το κατάλυμα σας, είτε την ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται το κατάλυμα.

Άμεση κράτηση

Με την προσθήκη ενός ευδιάκριτου ‘‘Κάντε κράτηση τώρα’’ διευκολύνεις τον επισκέπτη να κάνει άμεσα και γρήγορα την κράτηση του ώστε να μη χάσει την ευκαιρία να απολαύσει τις παροχές σας και να περάσει τις διακοπές του στο κατάλυμα σας. Σαφώς έχοντας αυτή την επιλογή, δε μπορεί να λείψει η online πληρωμή από την ιστοσελίδα σας. Θα λύσει τα χέρια σε σας και στους πιθανούς πελάτες σας.

Σταματήστε να πληρώνετε προμήθειες

Είτε έχετε τουριστικές επιχειρήσεις και διαθέτετε λογαριασμό σε μεγάλες πλατφόρμες όπως, Booking.com κι Airbnb, είτε κάποιο κατάστημα γρήγορου φαγητού κι εστίασης γενικότερα, και διαθέτετε λογαριασμό στο Box και το efood, εμείς σας έχουμε τη λύση για να μην πληρώνετε μεγάλα ποσοστά επι των πωλήσεών σας!

Καινοτομούμε και δημιουργούμε για εσάς συστήματα κρατήσεων και παραγγελιών αντίστοιχα, όπου ολόκληρα τα ποσά έρχονται ατόφια στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς!

Και δε σταματάμε εκεί. Εάν το επιθυμείτε, δημιουργούμε για εσάς και μία εφαρμογή για Android και iOS συσκευές τις οποίες θα μπορεί ο πελάτης να κατεβάζει από τα store, για μεγαλύτερη ευκολία

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Εάν προχωρήσετε, θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό.