Branding & Graphic Design

Η εικόνα της επιχείρησης σας είναι πολύ σημαντική

Εταιρικές ταυτότητες

Τι είναι το Branding και γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Ένα logo δε καθορίζει το brand σας, ούτε είναι η ταυτότητα σας. Το logo, η εταιρική ταυτότητα και το branding έχουν διαφορετικούς ρόλους, ο συνδυασμός των οποίων δημιουργούν την αντιληπτή εικόνα μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος. 

Τι είναι το branding;

Το branding αποτελεί θεμέλιο λίθο του marketing και είναι συνδεδεμένο με την επιχειρηματική στρατηγική. Ένα “brand” είναι ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων, το οποίο επικοινωνεί με ένα όνομα ή ένα σύμβολο και δημιουργεί μια αξία. Το brand δεν αποτελείται μόνο από μερικά στοιχεία – κάποια χρώματα , συγκεκριμένη γραμματοσειρά, κάποιο slogan ή λίγη μουσική. Μπορούμε να πούμε ότι το brand είναι μια “εταιρική εικόνα” που η αξία του έγκειται, για το κοινό, στην υπόσχεση ότι το προϊόν ή η υπηρεσία θα παραδώσει την υπόσχεση του. 

Τι είναι η εταιρική ταυτότητα;

Η εταιρική ταυτότητα αποτελεί τον πυλώνα της προβολής μιας επιχείρησης. Η δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας είναι ένα προϊόν υψηλής αξίας. Με τον όρο εταιρική ταυτότητα εννοούμε το πλήθος από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που θα χρειαστεί να δημιουργήσει μια επιχείρηση για να προσδιορίσει την εικόνα της και να επικοινωνήσει μέσω αυτής το χαρακτήρα και την ταυτότητα που πρεσβεύει. Η εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει το logo, τις επαγγελματικές κάρτες, το εταιρικό έντυπο, την εταιρική εικόνα, τα banners, τις ιστοσελίδες κλπ. Όλα αυτά ανάλογα με τη γραφιστική τους σχεδίαση επιτυγχάνουν και το αντίστοιχο εταιρικό προφίλ. 

Τι είναι το logo; 

Το logo ταυτοποιεί μία επιχείρηση ή ένα προϊόν μέσω της χρήσης ενός σημαδιού, ενός σήματος, ενός συμβόλου ή μίας υπογραφής. Είναι το βασικό και κυρίαρχο στοιχείο που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στο μοτίβο για τις εφαρμογές της εταιρικής ταυτότητας. Η εφαρμογή του είναι η ταυτότητα σας και το ύφος που το διέπει αντιπροσωπεύει την αισθητική σας και συνάμα το concept που ακολουθείται για τις εφαρμογές του. Τα logo υπάρχουν για να ταυτοποιούν, όχι για να επεξηγούν και μόνο όταν γίνονται οικεία λειτουργούν όπως θα έπρεπε. 

Στο Jan Studio σας παρέχουμε ένα σύνολο υπηρεσιών κατάλληλο για τις ανάγκες της επιχείρησης σας:

Γραφιστικά Marketing

Σχεδιάζουμε για εσάς, την επόμενη διαφημιστική σας καμπάνια

Οι περισσότερες κι αποτελεσματικότερες διαφημιστικές καμπάνιες, πλέον, γίνονται διαδικτυακά. Εκεί είναι το “μέρος” όπου συχνάζουν όλοι οι άνθρωποι εξάλλου. Εκεί διασκεδάζουν, εκεί δουλεύουν, εκεί σπουδάζουν. Οπότε είναι και το καταλληλότερο μέρος να κάνετε τη διαφημιστική σας καμπάνια.

Μία όμορφη διαφήμιση δεν περνάει απαρατήρητη

Αδιαμφισβήτητα, τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα την έχουν οι διαφημίσεις που είναι καλά σχεδιασμένες, και περνούν το μήνυμά τους αβίαστα στους ενδεχόμενους πελάτες.

Ο καλός σχεδιασμός μίας διαφήμισης εξαρτάται από πολλές παραμέτρους που λαμβάνουμε υπόψιν μας και με συνεχείς έρευνες και μελέτες των τάσεων της εποχής μας, σας προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση για να διαφημίσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Τώρα, αυτό που εννοούμε λέγοντας “Γραφιστικά Marketing” είναι μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός διαφημιστικών banner, κινούμενες εικόνες GIF και διαφημιστικά video για την ιστοσελίδα και τα Social Media.

Τα γραφιστικά που δημιουργούμε έχουν:

Σχεδιασμός Μακετών

Κάνουμε την ιδέα σας, ένα πετυχημένο τελικό προϊόν

Είτε έχετε ένα προϊόν και θέλετε να σχεδιάσετε τη συσκευασία του, είτε είστε επιχειρηματίας και θέλετε επαγγελματική κάρτα ή διαθέτετε επιχείρηση εστίασης και θέλετε όμορφους και πρωτότυπους καταλόγους, το Jan Studio σας παρέχει με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα τις υπηρεσίες του για να πετύχετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε!

Η εμφάνιση μετράει και... πουλάει!

Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι μεγάλες εταιρίες σε όλους τους κλάδους, διαθέτουν τμήμα Design με αποκλειστικούς Designers που σκοπό έχουν την την απόλυτη και κοινή αισθητική σε όλα τα μέτωπα, είτε αυτό είναι διαφημιστική καμπάνια είτε συσκευασία προϊόντος.

Οι εποχές όμως αλλάζουν, και κάτι που σήμερα είναι αποτελεσματικό, κυριολεκτικά σε μία εβδομάδα μπορεί να μην είναι! Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το εμπόριο στις μέρες μας!

Δεν είστε ικανοποιημένοι από το πως “δείχνουν” τα προϊόντα ή γενικότερα η εικόνα της επιχείρησής σας; Εμπιστευθείτε μας, και δείτε την επιχείρησή σας να παίρνει μία εντελώς διαφορετική και άκρως ανταγωνιστική μορφή!

Σχεδιάζουμε και τυπώνουμε για εσάς:

Είστε έτοιμοι να εκτοξευθείτε;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Εάν προχωρήσετε, θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό.