Κατασκευή E-Shop

Σχεδίαση & Κατασκευή E-Shop

Σύστησε το πολύτιμο προϊόν σου στην τεράστια αγορά του διαδικτύου!

online-5945494_640
e-shop-creation-janstudio

Γιατί να αποκτήσεις ένα E-Shop;

Είτε πρόκειται για ρούχα και παπούτσια είτε για έπιπλα ή λουλούδια, το μόνο σίγουρο είναι πως οι χρήστες του Διαδικτύου συνηθίζουν ολοένα και περισσότερο να ψωνίζουν ό,τι χρειάζονται από το διαδίκτυο.

Είτε, λοιπόν, θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου επωνυμία είτε απλώς να πουλήσεις προϊόντα στο διαδίκτυο, το να έχεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (E-Shop) έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα.

Σπάσε το "φράγμα" της τοπικής αγοράς!

Ένα επαγγελματικό E-Shop θα προσεγγίσει καινούριους πελάτες που δε θα είχες ποτέ όντας σε μία τοπική αγορά. Επομένως, η ιστοσελίδα σου θα κάνει το προϊόν ή την υπηρεσία σου να πουλήσει περισσότερο, πέρα από τα τοπικά σύνορα.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του να διαχειρίζεσαι ένα E-Shop είναι τα εξής:

Και το πιο βασικο; Όταν εσύ θα είστε εκτός ωραρίου και δε θα μπορείς να εξυπηρετήσεις, το E-Shop σου σου θα συνεχίζει να αποφέρει έσοδα 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο με ελάχιστα πάγεια έξοδα!

Τα E-Shop που δημιουργούμε είναι:

...κι επίσης παρέχουμε:

Το 81% των καταναλωτών, αναζητούν ONLINE κάποιο προϊόν ή υπηρεσία

Γιατί JAN Studio;

Έξυπνος σχεδιασμός. Επαγγελματική αισθητική. Καλλιτεχνική φαντασία. Συνεχής έρευνα & αναζήτηση νέων πραγμάτων. Σαφής στρατηγική. Μελέτη εγχειρημάτων εις βάθος. Επαγγελματισμός & Σεβασμός. Κατανόηση της ανάγκης των συνεργατών.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά και οι αρχές που διέπουν το JAN Studio, και είμαστε υπερήφανοι για την αποτελεσματικότητά μας! 

Η μέθοδος που ακολουθούμε:

Μελέτη & Ανάπτυξη στρατηγικής

Έρευνα & Σχεδιασμός

Ανάπτυξη & Δημιουργία προϊόντος

Ποιοτικός έλεγχος

Ξεκίνησε το δικό σου project!

ή επικοινώνησε μαζί μας για τυχόν απορίες!

Είπαν για το JAN Studio