5+1 λόγοι να αποκτήσεις ιστοσελίδα για την επιχείρηση σου

Πολλοί αναρωτιούνται πλέον «γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα;», «τι θα κερδίσω;», «έχω σελίδα στο Facebook, γιατί να έχω και ιστοσελίδα;». Θα σας λύσουμε όλες τις απορίες, δίνοντας σας 5+1 λόγους για να αποκτήσετε ιστοσελίδα άμεσα!

Σήμερα το 60% των χρηστών αρχίζουν την έρευνα αγοράς κάνοντας αναζήτηση μέσω διαδικτύου από το σπίτι τους. Αυτό το ποσοστό είναι σίγουρο πως στο μέλλον θα αυξηθεί.

1. Μία σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μία σύγχρονη επιχείρηση!

Σε μία εποχή που το internet είναι κυρίαρχος στη διαφήμιση και στην επικοινωνία, μπορεί η επιχείρηση σας να απέχει από αυτό; Μία σύγχρονη επιχείρηση, θα πρέπει να έχει μία σύγχρονη διαδικτυακή παρουσία και μία θέση στη μεγάλη αγορά του διαδικτύου!

2. Ανοιχτή επιχείρηση 24 ώρες τη μέρα, κάθε μέρα– αύξηση κερδών!

Με μια ιστοσελίδα είσαστε διαρκώς διαθέσιμοι σε όλους τους ιντερνετικούς χρήστες, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ανά πάσα στιγμή!Πουλάτε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς να πληρώνεται επιπλέον προσωπικό ή άλλα πάγια έξοδα.

3. Αυξάνεται η αξιοπιστία και βελτιώνεται η εικόνα της επιχείρησης σας!

Πόσοι πελάτες εμπιστεύονται πλέον επιχειρήσεις που δεν έχουν διαδικτυακή παρουσία; Εκατομμύρια χρήστες του Internet κάθε λεπτό, αναζητούν και μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στο διαδίκτυο. Γιατί να μη προτιμήσουν μία επιχείρηση που θα βρουν εύκολα με ένα search στο διαδίκτυο; Γιατί να μη δουν και την εταιρεία σας μέσα σε αυτήν τη μεγάλη αγορά;

 

 

4. Οικονομικό κόστος κατασκευής

Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι πιθανόν μια από τις πιο αποδοτικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για το όφελος της επιχείρησής σας, αφού το κόστος κατασκευής  είναι οικονομικό και με γρήγορη απόσβεση. Επιπλέον, έχετε μία μόνιμη, χωρίς κόστος, διαφήμιση!

5. Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με παροχή υλικού

Με την ιστοσελίδα έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε στους πελάτες σας περιγραφή των προϊόντων σας και των υπηρεσιών που προσφέρετε, φωτογραφίες, video και ότι άλλο είναι χρήσιμο γι’ αυτούς και τους ενημερώνετε για τα νέα σας προϊόντα χωρίς το κόστος των εκτυπώσεων και της διανομής.

+1.  Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα αφού έχω δωρεάν σελίδα στο facebook;

Μια καλοφτιαγμένη και καλαίσθητη εταιρική ιστοσελίδα φανερώνει επαγγελματισμό και δείχνει στους επισκέπτες ότι η εταιρεία παίρνει την δουλειά στα σοβαρά. Ένας καταναλωτής όταν ψάχνει μια πληροφορία για κάποια συγκεκριμένη εταιρεία ή προϊόν το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει είναι το εταιρικό website και όχι η μια σελίδα στο facebook

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Εάν προχωρήσετε, θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό.